Rob Heijkoop Trading

“De eerste indruk van Louise was, deze vrouw kan van alles zijn, maar Louise is advocaat en werd de advocaat voor onze onderneming in dit geschil. En zoals het altijd gaat in het geval je een advocaat nodig hebt, dan heb je ook een beetje haast. Maar Louise liet zich door ons ongeduld om, het mes er maar vast in te zetten, niet van de wijs brengen en bleef stabiel en degelijk. Zelfs niet als ik het met hier en daar een stevig woord lardeerde.

Eerst goed luisteren en het probleem vaststellen, dan de strategie uitstippelen, vervolgens alles tot in de puntjes voorbereiden, dat is Louise ten voeten uit. En daarna slaat zij ineens toe en laat niet meer los. Je kunt haar, wat dat aangaat wel met een pitbull vergelijken. En laten wij eerlijk zijn, die heb je niet graag tegen je.

Maar dan wel een pitbull, die zakelijk, hard en loyaal aan de opdracht is en blijft. Ik kan dan ook met tevredenheid terugkijken op een complexe langdurige zaak, met een happy end. En als ons bedrijf weer in een vergelijkbare situatie komt, dan zullen we haar zeker om advies vragen.”

Rob Heijkoop is directeur van Rob Heijkoop Trading B.V.

www.robheijkooptrading.com

Related Entries
SB ©  2018 De Gier | Stam & Advocaten - Utrecht Algemene voorwaarden